Viimeisimmät uutiset

18. maalis, 2017

Meidän " Yangsteri " Xena ( Caruran Excellent Choice ) kipusi hienosti ensimmäisenä näyttelyvuotenaan Suomen Mittelsptz ry. Vuoden 2016 näyttely Mittelspitz kilpailussa sijalle 5. Ihan mielettömän upea saavutus juniori/ nuorten luokan koiralta !!!!!

Xena aloitti vuoden 2017 näyttelykauden ihan huimilla tuloksilla.

Kajaanissa 14.1. kv näyttelyssä SERT JA ROP ja kruunasi tämän upean tuloskimaran voittamalla todella kovan  5 ryhmän!!! Tämä oli myös ensimmäinen näyttely ikänsä puolesta jossa serti oikeutti Xenan valioitumiseen. Xena siis Suomen muotovalio ( FI MVA )

Turku 21.1. Xena voitti luokkansa ERIllä mutta jäi ilman SA.ta

Kauhavalla 18.2. Ryhmänäyttelyssä Xena upeasti valioiden voittoon ja hävisi upealle omalle mummolleen ollen PN2

Tässä välissä valioitunut Yangsteri on ennättänyt myös pyörästää naapurimaissakin ja oikeen kelpo tuoksia sieltäkin. EE MVA, LV MVA, LT MVA JA BALT MVA

2kk aikana tämä 2V ja 2kk ikäinen Kellokosken prinsessaksikin tituleerattu narttu on ehtinyt valioitua 4 eri maahan!!!!

Taputan itseäni olkapäälle kasvattajana, olenhan tässä pentueessa onnistunut ilmeisen hyvin. Koska nämä pentueen 4 narttua ovat mielettömän upean luonteensa lisäksi myös todella kauniita. Mutta todella todella ison tunnustuksen ja kumarruksen annan ystävälleni Ella Siintovaaralle kennel Black Caesar`siin ( Xenan toiselle omistajalle ) näistä tuhansista näyttelyihin ajetuista kilometreistä. Nämä saavutukset eivät olisi olleet mahdollisia ilman häntä. Sekä ihan valtaisi kiitos ja kumarrus kuuluu myös Henna Pesoselle joka on Xenaa näyttelyistä toiseen Ellan lisäksi niin taitavasti handlannut <3 Kiitos Ella ja Henna <3

Suomen kennelliitto pitää listaa voitokaimmista koirista, listalla 100 voitokkainta. Yllätys oli melkoinen kun huomasin että Xena on listalla sijalla 52. tällä hetkellä. Mittelille tämä ei ole jokapäiväistä herkkua. Jo pärjääminen ryhmissä on juhlimisen arvoista koska 5. ryhmä on suuri, siihen kuuluu 48 eri rotua ( Kessut, Akitat, Amerikan Akitat, Huskyt, Sammarit, jne )