• Vapaana urospentu omaksi ja narttupentu joka etsii sijoituskotia.

  Pennut ovat valmiina muuttamaan omaan kotiinsa 15.11.2017 alkaen.
  Ihanan reippaita ja kontaktia hakevia pentuja. Molemmat vanhemmat aivan mahtava luonteisia ( kuvat alla ).
  Lisätietoja s.postilla kennel.caruran@gmail.com

 • Isä Huraus Ivana

  Ivana on rauhallinen herrasmies joka on menestynyt hienosti myös näyttelyissä, sertejä on kerätty jo pino mutta ikä ei ole antanut myöden valioitua.

  Silmät terveet
  polvet 0/0
  Lonkat C/C

 • Emä Caruran Endless Joy

  Mila on ihana iloinen hösöttäjä joka innostuu heti kaikesta yhdessä tekemisestä. Vaikka vauhtia piisaa niin että voisi muillekkin antaa, on Milalla korvat kivasti tallella ja koira kuulolla.
  Mila ei ole käynyt näyttelyissä mutta sen upean ulkonäön, todella upeiden liikkeiden ja mahtavan luonteensa vuoksi halusin ehdottomasti käyttää sitä jalostukseen kun tälläista tilaisuutta minulle tarjottiin. Mila on oma kasvattini.

  Silmät terveet
  Polvet 0/0

KAIKKI PENNUT OVAT LÖYTÄNEET KODIT <3

28.2.2017 Syntyi 2 narttua ja 4 urosta. pennuille etsitään aktiivisia koteja. Mahdollisesti 2 pennuista ( uros ja narttu tai narttu ja narttu ) etsii sijoituskotia.
Pentuihin voi tulla tutustumaan sovitusti viikonloppuisin 24.3. -> Tiedustelut ja pentukyselyt s.postilla kennel.caruran@gmail.com

 • ISÄ FI MVA Paco von der Rossteige

  Paco on Saksantuonti urokseni joka on todella mahtava luonteinen pusupoika. Tarvittaessa löytyy myös kovuutta. Paco on mukava harrastuskaveri ja pärjännyt näyttelyissäkin ihan kivasti.

 • EMÄ Caruran Double Click

  Fox on mukavuuden haluinen sohva shamppiooni joka on luonteeltaa todella helppo koira. Se on sosiaalinen, kuuliainen ja kaikkien kaveri. Pentuna sattuneen tapaturman vuoksi se ei ole käynyt näyttelyissä. Tapaturmasta aiheutunut haitta on kuitenkin vain kosminen, eikä se haittaa Foxin elämää.