Caruran sain uudet kotisivut.

1. Helmi, 2016

Xena Vuoden 2015 näyttelykoira kisan voitokkain pentu!!!

Caruran Excellent Choice " Xena " sijoittui Mittelspitzien vuoden 2015 näyttelykoira kisassa upeasti ollen vuoden 2015 voitokkain pentu!!!

6. Joulu, 2015

Kv Voittaja 2015 Helsinki, Messukeskus

Caruran Excellent Choice " Xena " JUN ERI 1, SA , PN2 ja SERT Wuhuuuuu!!!!!!

5. Joulu, 2015

Kv Helsinki voittaja 2015 Helsinki, Messukeskus

Caruran Excellent Choice " Xena " JUN ERI 1, SA JA HeJW-15 ( Helsinki juniorivoittaja 2015 ) AIVAN MAHTAVAA!!!!

22. Marras, 2015

Jyväskylä KV

Xenalla ihan huisi aloitus näyttelyiden virallisissa luokissa.
21.11.2015 Jyväskylä Kv Caruran Excellent Choice " Xena" JUN ERI 1, SA. PN2 JA SERT
22.11.2015 Jyväskylä Kv Caruran Excellent Choice " Xena" JUN ERI 1, SA, PN1, SERT JA VSP!!!!

12. Heinä, 2015

NASTOLA, SSKY.n ja Mittelspitzien erikoisnäyttely

Aivan mielettömän upea ja ikimuistoinen näyttelypäivä.
Ihanaa Harmaani Mintgarden´s Lithium ( Lilja ) EIKOISNÄYTTELYN VAL ERI1,SA, PN1 JA VSP!!!! WUHUU!!
Kasvattini ja Ella Siintovaaran kanssa yhteisomistuksessa oleva pikkuprinsessa Xena ( Caruran Excellent Choice ) PEK1 KP, PN1, ROP PENTU, ERKKARIN BIS1 PENTU JA KOKO SSKY.n ERIKOISNÄYTTELYN BIS1 PENTU!!!!!! Aivan sanoin kuvaamattoman hienoa vielä pikkupennuissa ( 11 muuta Mittelipentua ) olevalta ipanalta ja varsinkin SSKY.n isossa kehässä joissa taso vasta kovaa olikin.

28. Maalis, 2015

Turku KV

Lilja aloitti näyttelyvuoden upeasti tuloksella:
VAL ERI1,SA,PN1,VSP, CACIB

5. Heinä, 2014

NASTOLA, SSKY.n ja Mittelspitzien erikoisnäyttely

Mahtava päivä rodun erikoisnäyttelyssä. Esillä oli 12 kasvattiani, olen niin kiitollinen ja ylpeä kaikistä <3 Tuloksetkin olivat oikeen upeita. Mintgarden´s Lithium ( Lilja ) korkkasi valioluokan erikoisnäyttelyssä ihan mielettömän upein tuloksin. Valioluokan voitto sa.n kera ja PN3!!!!

28. Kesä, 2014

Forssa, Mustiala Kaikkien rotujen näyttely

Mintgarden´s Lithium ( Lilja ) jatkoi super menestystään karvattomana AVO ERI 1, SA, PN1, SERT, VSP JA FI MVA!!!!!!!!!

10. Kesä, 2014

Lahden ryhmänäyttely

8.6.14 oltiin Lahden ryhmänäyttelyssä johon oli ilmoitettu peräti 27 muun väristä Mitteliä!! Liljalta harjattiin sopivasti koko loppu pohjavilla pois ennen näyttelyä. Odotuksia ei kehään mennessä todellakaan ollut, mainitsinkin vieressä istuvalle Idalle että käymme pikaisesti kehässä jonka jälkeen voin häntä auttaa. Mutta mitä vielä! Tuomari kun näki Liljan pöydällä se tirskahti nauruun sanoen so sweet :) Ja tulokset puhuivatkin sitten puolestaan Mintgarden´s Lithium AVO ERI1,SA,PN1,SERT JA ROP!!!!! Nyt on kyllä karvattomalla kova traivi ;)

10. Kesä, 2014

Näyttelytuloksia ulkomailta

Tyttöin kanssa tehtiin hauskaakin hauskempi reissu Liettuan Moletaihin BALT Winner 2014 näyttelyyn. Mukana oli Mintgarden´s Lithium " Lilja" reissu meni oikein mukavasti myös tulosten osalta. Perjantaina Lilja AVO ERI 1 PN2 SERT JA CACIB, lauantaina karvapalloni oli aivan liian karvainen tuomarin mieleen ja tuloksena AVO EH ( liikaa karvaa, näyttää lihavalta ) Sunnuntai oli sitten meidän osalta se onnistunein päivä Lilja upeasti AVO ERI 1, PN1, SERT,CACIB JA VSP <3 Se olisi pikkuharmaa enää yhtä cacibia vaille kansainvälinen muotovalio.

10. Kesä, 2014

Näyttelykuulumisia Lappeenranta KV

Caruran Double Drouble alias Didi aloitti upeasti näyttelyuransa Lappeenranta KV näyttelyssä ollen PEK1,KP,ROP Pentu! Samaisessa näyttelyssä siskonsa Caruran Dangerous Love alias Velma upeasti PEK2,KP Tytöt olivat ainoat kunnia palkinnon saaneet pennut. Lilja ( Mintgarden´s Lithium ) teki super yllätyksen ja ollen todellakin tuomarin mieleen, Lilja upeasti siis AVO ERI1,SA,PN1,SERT,CACIB JA ROP!!!!!!!!

2. Huhti, 2014

Uuden kotisivut

Caruran kennelit uudet kotisivut. Vanhat sivut muuttuivat maksullisiksi enkä jaksanut enää odottaa palvelimen tarjoajalta ohjeita miten uuden maksulliset sivut saataisiin toimintaan. Kenneli on saamassa kevään aikana uudet hienot sivut ilman mainoksia mutta ennen kuin ne on käytössä käytämme nyt näitä sivuja sen aikaan.