Toiveissa pentuja viikolla 23. ❤ ❤ ❤

E: C.I.B FI MVA LV MVA LT MVA EE MVA BALT MVA  HeJW-15 JV-15 Caruran Excellent Choice " Xena"

 

 Distichiasis : todettu =Koiralla on yksi ylimääräinen ripsi joka ei ole kääntynyt kuitenkaan sisäänpäin eikä näin ollen haittaa koiraa.

( Silmämuutosten vakavuus : lievä )

Polvet 0/0
Lonkat A/A
Kyynärät 1/1

 

Xena on super sosiaalinen, vilkas ja vauhdikas.

Huonona puolena sanoisin haukkuherkkyys ( ei kuitenkaan mikään räksy ), johon tulen urosvalinnassa kiinnittämään erityistä huomiota.

 

Isä: C.I.B FI MVA DK MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA JMV-14 EEJV-14 DKV-14 DKJV-14 JV-14 TLNW-15 TLNW-16 LVV-16 BALTV-16 LTV-17 TLNW-17 Damirazin Firaabeli " Tälli " 

Silmät terveet

Polvet 0/0

Lonkat B/B

Kyynärät 0/0

Sydänkuuntelu: ei sivuääniä

 

Tälli on hyvin leikkisä ja tasapainoinen poika, jolla on aina vähän pilkettä silmäkulmassa.. Ei ole herkkähaukkuinen.

 

 

( Tällin kuvat Marika Ahtaanluoma ja Xenan kuvat Eveliina Nokelainen )

 

 

 Lisätietoja s.postilla os. kennel.caruran@gmail.com

 

 

 

Kasvatusperiaatteeni

Jalostukseen käytän vain hyväluonteisia ja hyvän hermorakenteen omaavia koiria. Yhdistelmät valitsen aina kokonaisuutta tarkastellen. Pyrin löytämään yhdistelmät jotka tasapainottavat toisiaan niin luonteen kun ulkonäönkin osalta. Näyttelytuloksia tärkeämpänä pidän vanhempien luonnetta, terveyttä sekä kykyä suoriutua stressaamatta normaalin elämän tuomista haasteista.Jokainen jalostukseen käyttämäni koira on tutkittu vähintään silmien-ja povien osalta ja pyrin myös siihen että vähintään toinen olisi lonkkakuvattu( mahdollisuuksien mukaan toki molemmat ). Käytän jalostukseen vain terveitä koiria. Suunnittelen jokaisen pentueen itseäni varten ja sen vuoksi käytän yhdistelmien suunnitteluun paljon aikaa ja jokaisesta yhdistelmästä pyrin jättämään itselleni ( sijoitukseen ) nartun, uroksen tai molemmat. Kaikki suunnitelmat eivät aina toteudu, syynä voi olla terveys, luonne, sopimaton ajankohta tai vaikka sen hetkinen runsas tarjonta pennuista. En koskaan myy pentua pelkän puhelinsoiton tai sähköpostin välityksellä vaan haluan aina tavata henkilökohtaisesti ennen lopullista päätöstä. Pitkien välimatkojen vuoksi ensimmäiset tapaamiset voidaan sopia esimerkiksi Skypessä ;) Pennun voi varata vasta kun sitä on käyty katsomassa ja olemme yhdessä todenneen sen sopivat juuri kyseiseen perheeseen. Näin pyrin löytämään jokaiselle pennulle oikean kodin ja jokaiselle kodille oikean pennun. Jokainen pentu myydään ensisijaisesti lemmikiksi ja perheenjäseneksi, siitäkin huolimatta että kasvateissani on myös loistavasti näyttelyissä sijoittuneita.